životopisek

23. března 2007 v 13:20 |  Anastacia
Anastacia - zpěvačka
Datum narození : 17. září 1973
Místo narození : New York, USA
Znamení zvěrokruhu : Panna
Zvláštní znamení: má na zádech vytetovaný egyptský symbol věčného života obklopený sluncem
Anastacia Newkirk se narodila broadwayské herečce a otci, který zpíval na východním pobřeží USA. Své nadání a touhu být umělcem má přímo v krvi. Její výrazný hlas s velkým rozsahem, který je velmi ojedinělý pro bílou ženu, si získal jak posluchače, tak i hudební kritiky.
Diskografie:
2005
2004
2002
2002
2000
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama